پایان نامه های فارسی تیر ماه 1396

عنوان - پديدآور - مشخصات

مطالعه تطبيقي اشتباه در حقوق کيفري ايران و فرانسه/ محمدحسن خويشتن دار.- به راهنمايي علي خالقي با مشاوره عباس شيري.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، گروه جزا و جرمشناسي، رشته حقوق) ؛ ۹۲-۱۳۹۱.

قلمرو زماني قوانين مربوط به حدود (بررسي مباني و چالش ها)/ ايمان رحيمي نيت.- به راهنمايي محسن برهاني با مشاوره علي خالقي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، گروه حقوق جزا و جرم شناسي، رشته حقوق) ؛ ۱۳۹۴.

نظام تعدد قاضي در دادرسي کيفري ايران/ مريم حق ويردي زاده.- به راهنمايي علي خالقي با مشاوره محمدمهدي ساقيان.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، گروه حقوق جزا و جرم شناسي، رشته حقوق) ؛ ۱۳۹۵.

جعل علامت در حقوق کيفري ايران/ مژگان جهانمردي.- به راهنمايي عباس شيري با مشاوره علي خالقي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، گروه جزا و جرمشناسي، رشته حقوق) ؛ ۹۲-۱۳۹۱.

تبعيض مثبت در حق اشتغال زنان؛ در حقوق ايران در مقايسه با حقوق بين الملل/ آناهيد طاهري.- به راهنمايي محمدرضا ضيايي بيگدلي با مشاوره مهدي هداوند.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۵.

اعمال استانداردهاي دوگانه در عملکرد دهه اول شوراي حقوق بشر/ رحيم احمدخاني.- به راهنمايي پوريا عسکري با مشاوره علي محمد فلاح زاده.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۵.