تازه های کتاب های فارسی اردیبهشت ماه 96

QA‎ ۷۶‎ /۹۵

آشنايي با کتابخانه ها و منابع ديجيتال/ تهيه و تنظيم معاونت شبکه اطلاع رساني نور.- قم: مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي (نور)، -۱۳۸۷.

KZD‎ ۱۱۴۵‎ /ت۹ح۷ ۱۳۹۴

حقوق مسافر در حمل و نقل هوايي بين المللي/ تاليف محمدصادق تيموري؛ با ديباچه محمدصقري.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۹۲۰‎ /م۹ق۲ ۱۳۹۵

قانون تجارت (مصوب ۱۳۱۱) همراه با اصلاحات و الحاقات بعدي/ [موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش].- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

HV‎ ۶۷۷۳‎ /پ۹س۹ ۱۳۹۵

سياست جنايي ايران در قبال جرايم رايانه اي (مطالعه تطبيقي با اسناد بين المللي)/ تاليف بابک پورقهرماني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۳۱۰۳‎ /پ۴چ۲ ۱۳۹۵

چارچوب حقوقي حمايت از طب سنتي/ سميرا غلام دخت.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

K‎ ۳۲۶۴‎ /ف۶ص۸ ۱۳۹۶

صلاحيت در فضاي مجازي از منظر حقوق بين الملل/ تاليف نگار عقيقي؛ باديباچه سيدجمال سيفي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K‎ ۵۵۱۹‎ /ج۲ح۷ ۱۳۹۵

حق اطلاع از سرنوشت متهم؛ با تاکيد بر حقوق کيفري ايران و اسناد بين المللي حقوق بشر/ مولفين حميدرضا جاويدزاده، جلال عبديان کردکندي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

K‎ ۴۴۳۱‎ /ط۹ح۷

حقوق بين المللي پول/ سيداميرحسين طيبي فرد؛ با ديباچه محمود باقري.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶ -.

K‎ ۱۰۲۹‎ /۶۹الف۹ ۱۳۹۵

اينکوترمز ۲۰۱۰: مقررات اتاق بازرگاني بين المللي براي استفاده از اصطلاحات بازرگاني بين المللي و داخلي/ ترجمه محمدصالح ذوقي، مجيد زندميرآلاوند؛ [براي] کميته ايراني اتاق بازرگاني بين المللي.- تهران: جنگل، اتاق بازرگاني بين المللي، کميته ايراني، انتشارات، ۱۳۹۵.

BP‎ ۲۳۰‎ /۱۸۵ح۷ ۱۳۹۵

حقوق بين الملل در اسلام/ ابراهيم موسي زاده.- تهران: دادگستر، ۱۳۹۵.

K‎ ۱۰۰۵‎ /ص۲ح۷ ۱۳۹۴

حقوق تجارت الکترونيک/ امير صادقي نشاط.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

K‎ ۳۳۷۰‎ /گ۴د۲ ۱۳۹۴

دادگاه هاي قانون اساسي: الگوي غيراروپايي دادرسي اساسي/ علي اکبر گرجي ازندرياني.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۱۵۸۷‎ /ع۴‎ الف۵ ۱۳۹۴

اسناد و دعاوي تجاري در آراي ديوان عالي کشور/ توفيق عرفاني.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

KMH‎ ۳۴۴۳‎ /ر۵ح۷ ۱۳۹۴

حقوق حمل و نقل/ محمد رسولي.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۴.

BP‎ ۱۵۵  ۸الف۶ ۱۳۹۴

اصول فقه/ روشنعلي شکاري، علي زارعي.- تهران: جاودانه، جنگل، ۱۳۹۴.

K‎ ۱۱۷۶‎ /ک‎9‎ک۸ ۱۳۹۱

کنوانسيون سازمان ملل متحد در مورد قراردادهاي حمل بين المللي کلي يا جزيي کالا از طريق دريا/ کميسيون سازمان ملل متحد در مورد حقوق تجارت بين الملل، سازمان ملل متحد؛ مترجم محسن ميرمحمدصادقي.- تهران: جنگل؛ اتاق بازرگاني بين المللي، کميته ايراني، انتشارات، ۱۳۹۱.

K‎ ۱۰۶۰‎ /۸۹ر۹ ۱۳۹۵

رويه هاي بين المللي عمليات بانکي(ISBP) براي بررسي اسناد به موجب 600 UCP/ ترجمه فريدون شيرازي.- تهران: جنگل؛ اتاق بازرگاني بين المللي، کميته ايراني، انتشارات، ۱۳۹۵.

م KMH‎ ۴۶۱۰‎ /م۸د۲ ۱۳۹۵

دانشنامه حقوقي (آيين دادرسي کيفري - مدني)/ تاليف فهيمه ملک زاده.- تهران: مجد، ۱۳۹۵.

K‎ ۱۰۳۰‎ /ج۷م۷ ۱۳۹۴

مقررات متحدالشکل خريد دين (800 URF)/ ترجمه نسرين جعفري.- تهران: جنگل، اتاق بازرگاني بين المللي، کميته ايراني، انتشارات، ۱۳۹۴.

K‎ ۶۴۴‎ /م۷ح۷ ۱۳۹۵

حقوق سياسي و اجتماعي زنان/ فهيمه ملک زاده.- تهران: دادگستر، ۱۳۹۵.

JZ‎ ۶۰۱۰‎ /س۲ک۲ ۱۳۹۵

کتاب راهنماي حل و فصل مسالمت آميز اختلافات بين المللي/ دفتر امور حقوقي، بخش تدوين، سازمان ملل متحد نيويورک ۱۹۹۲؛ مترجمين سيدمحمدباقر اميريان...[و ديگران]؛ با سرپرسي عليرضا ظاهري.- تهران: دادگستر، ۱۳۹۵.

K‎ ۳۵۸۵‎ /ب۹ج۴ ۱۳۹۵

جزاير مصنوعي در حقوق بين الملل درياها و تاثير آن بر محيط زيست (مطالعه موردي خليج فارس)/ مولفان محمدرضا بنايي، وحيد قاسمي.- تهران: مجد، ۱۳۹۵.

K‎ ۳۸۳۰‎ /الف۹س۴ ۱۳۹۶

سرمايه گذار در رويه ي داوري بين المللي/ تاليف بهنام انصافي آذر؛ با ديباچه محسن محبي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K‎ ۹۵۵‎ /پ۴ح۷ ۱۳۹۶

حقوق بين الملل و مقابله با انتقال و صدور آلودگي هاي زيست محيطي/ سيدهادي پژومان؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K‎ ۲۴۰۰‎ /م۴س۲ ۱۳۹۵

سالنامه ايراني داوري(سال اول ۱۳۹۵)/ پديدآورنده مرکز داوري اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران؛ به اهتمام محسن محبي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۵.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ2آ۹

آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ۲آ9۱۳۸۷

آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهش هاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۸۷.

KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ۲آ۹۱۳۹۲ ب

آيين دادرسي کيفري/ علي خالقي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهردانش، ۱۳۹۲.