تاریخ انتشار : 6 شهریور 1396 9:41

تازه های کتاب های فارسی مرداد ماه 96

K ۳۸۳۰ /ک۸ق۲ ۱۳۹۶

قانون قابل اعمال بر دعاوي ناشي از سرمايه گذاري بين المللي/ حسين کلانتري؛ با ديباچه محمدعلي بهمني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

K ۳۲۴۰ /ص۷ر۹ ۱۳۹۶

رويکردها و رويه هاي نوين حقوق بشر/ ترجمه سيدحامد صفوي؛ [ويراستاران] دانيل موکلي، سانگيتا شاه، ساندش سيواکوماران، ديويد جان هريس.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۶.

KMH ۴۴۰ /ق۴م۳

مجموعه آراء وحدت رويه ديوانعالي کشور "جزايي"/ تدوين فرج الله قرباني.- [ويراست ۲].- تهران: انتشارات فردوسي، ۱۳۹۳.

KMH ۴۴۰ /ق۴م۳۲

مجموعه آراء وحدت رويه ديوانعالي کشور "حقوقي"/ تدوين فرج الله قرباني.- [ويراست ۲].- تهران: انتشارات فردوسي، ۱۳۹۳.

KZ ۶۵۱۵ /پ۹م۵

مشارکت شرکت هاي خصوصي نظامي امنيتي در جنگ از ديدگاه حقوق بين الملل/ مترجمان و مولفان علي پورقصاب اميري، حسن سليماني، پرستو زارعي.- تهران: فکر سازان، ۱۳۹۴.

KMH ۴۴۰ /ض۸

ضميمه مجموعه آراء وحدت رويه ديوان عالي کشور(جزائي).- تهران: شرکت سهامي روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ايران، [۱۳۹۵].

KZ ۶۳۱۰ /ش۴الف۵ ۱۳۹۰

اسناد ديوان کيفري بين المللي/ [ترجمه و گردآوري] محمدجواد شريعت باقري.- ويرايش ۲.- تهران: جنگل، جاودانه، ۱۳۹۰.

KZ ۶۳۱۰ /خ۸د۹

ديوان بين الملل کيفري در يک نگاه و اساسنامه آن (متن کامل)/ [مترجم]سيدخليل خليليان.- تهران: شرکت سهامي انتشار، ۱۳۹۲.

KMH ۱۸۲۹ /ه۸د۲

داوري نامه - ۱/ [تهيه کننده] مرکز داوري اتاق ايران؛ زيرنظر حسين نقيبي.- تهران: مرکز داوري اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، ايران بان، ۱۳۸۳.

K ۲۳۰ /ت۴ف۸

فلسفه حقوق/ ميشل تروپه؛ ترجمه مرتضي کلانتريان.- تهران: آگه، ۱۳۸۶.