تاریخ انتشار : 27 آبان 1393 12:3

دادیاردادسرای انتظامی قضات در گفت‌و‌گو با میزان:

رسانه ها نقش اساسی دراطلاع رسانی قوانین به جامعه دارند/ آگاهی از قوانین مقدم و موثرتر از پیشگیری است

دادیاردادسرای انتظامی قضات گفت: رسانه ها نقش اساسی و تاثیرگذاری را در زمینه اطلاع رسانی قوانین به جامعه دارند.
    محمدعلی حیرانی نوبری در گفت و گو با میزان اظهار کرد: آشنایی و آگاهی افراد جامعه از قوانین در پیشگیری از جرائم نقش مهم و موثری دارد.
    وی تصریح کرد: اطلاع رسانی و آگاهی سبب می شود تا جامعه نسبت به عواقب عملکرد خود واقف باشند و از ارتکاب جرم دوری کنند.
    وی به نقش تاثیرگذار رسانه ها در آگاه سازی جامعه نسبت به قوانین اشاره کرد و گفت: رسانه ها به ویژه رسانه ملی نقش اساسی و موثری در آگاه سازی مردم به قوانین و حقوقشان دارند.
    حیرانی نوبری افزود: رسانه ملی در ساعات پربیننده از کار شناسان حقوقی و قضایی در هوشیارسازی و آگاه سازی مردم نسبت به قوانین و حقوقشان، استفاده کنند.
    وی اضافه کرد: قوانینی در جامعه وجود دارد که با زندگی روزمره مردم در ارتباط است و دانستن قوانین مربوط به آن ها می شود مشکلات افراد و حجم پرونده های قضایی را کاهش می دهد.
    وی افزود: افراد در انجام معاملات، صدور چک و حتی ازدواج و تعیین مهریه دقت نظر داشته باشند و حتما با افراد آگاه به امور حقوقی مشورت کنند.
    دادیاردادسرای انتظامی قضات در پایان گفت: مردم به دلیل عدم آگاهی و اطلاع داشتن از قوانینی که مربوط به زندگی روزمره آن ها می شود دچار دردسر و گرفتاری می شوند.