تاریخ انتشار : 27 آبان 1393 14:13

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در جمع مردم شوقان

97درصد پرونده های شورای حل اختلاف شوقان به مصالحه انجامیده است

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به اینکه 97 درصد پرونده های وارد شده به شورای حل اختلاف شوقان به مصالحه انجامیده است، گفت: اهمیت به فرهنگ و ارزش های ایرانی- اسلامی مهم ترین عامل کنترل جرم در این شهرستان است.
    به گزارش خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در جمع مردم شوقان اظهارکرد: جان، مال، ناموس، دین و عقل انسان ها از جمله چیزهایی است که نباید به آن ها تعرض شود ولی متاسفانه ماهواره راه را برای تعرض به آن ها هموار کرده است.

وی با بیان اینکه در ماه های گذشته حدود 50 نفر از اهالی شوقان به صورت داوطلبانه ماهواره های خود را تحویل داده اند، یادآورشد: ماهواره بنیاد اخلاق، دین، غیرت و حمیت افراد را می گیرد و امنیت فرهنگی جامعه را مختل می کند.

قدرتی با اشاره به اینکه ضرب و جرح در استان و در سطح شهر شوقان در صدر جرائم قرار دارد، عنوان کرد : بیکاری عامل بسیاری از جرائم و آسیب های اجتماعی ازجمله طلاق ها، زد و خوردها، اعتیادها، توزیع مواد مخدر و .....است.

این مقام مسئول از شغل به عنوان یکی از موارد امر به معروف یاد کرد و افزود: باید همه افرادی که استطاعت مالی دارند تلاش کنند تا با تولید و زمینه سازی برای اشتغال دست جوانان را بگیرند.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به وقف به عنوان یک سنت حسنه، تصریح کرد : این سنت نیکو از دیرباز در این منطقه وجود داشته و کانونی برای رفع محرومیت ها و مشکلات افراد بوده است و باید بکوشیم تا همانند گذشته تداوم داشته باشد.

وی با بیان اینکه 97 درصد پرونده های وارده به شورای حل اختلاف شوقان به مصالحه انجامیده است، اذعان کرد: بزرگی روح و وسعت نظر مردم برخاسته از باورهای دینی و علاقه مندی آن ها به اهل بیت و ارزش هاست .

قدرتی با اعلام اینکه در سال گذشته هزار و ششصد پرونده از این منطقه وارد دستگاه قضایی شده است، افزود: اگر چه در این منطقه پرونده جرائم سنگین که امنیت جامعه را مختل کند، وجود ندارد ولی با توجه به جمعیت منطقه از هر 6 نفر یک نفر پرونده داشته است که این آمار قابل قبول نیست.

وی بی تفاوتی را مصیبت بزرگی دانست و از همه افراد خواست تا به کمک نهادهای حکومتی آمده و وارد صحنه عمل شوند تا جامعه ای سالم و به دور از انحراف داشته باشیم.

قدرتی پیشگیری را اولین گام در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: اشاعه صلح وسازش، برخورد جدی و قاطع با جرائم بر هم زننده نظم و امنیت جامعه در تمامی ابعاد از دیگر اقدامات موثر در این مسیر است .