تاریخ انتشار : 28 آبان 1393 12:54

معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح:

کاهش 4 درصدی جرم ضرب و جرح در نیروهای مسلح

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح از کاهش 4 درصدی وقوع جرم ضرب و جرح در نیروهای مسلح خبر داد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در بیست و یکمین مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح کرمانشاه اظهار کرد: این کاهش چهار درصدی در مجموعه نیروهای مسلح در حالی اتفاق افتاده که در سطح جامعه ایراد ضرب و جرح در سال 92 از رشد 12 درصدی برخوردار بوده است.

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان این که این جرم بیشترین میزان پرونده ها را در دستگاه قضایی به خود اختصاص داده است، خواستار انجام اقدامات اساسی برای کاهش ضرب و جرح در جامعه شد.

مصدق تقویت و ترویج مفاهیم اخلاقی و ارزش های ناب دینی در بین افراد جامعه را امری مؤثر در کاهش جرم بیان کرد و ادامه داد: این مسئله باید از ریشه و به صورت زیربنایی حل شود.

به گفته معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری این سازمان چندین سال است که حل ریشه ای و مبارزه با خشونت را در دستور کار قرار داده و به دنبال رساندن وقوع جرم به حد صفر هستند.